När du väl bestämt dig för vilken typ av profilkläder som bäst kommer att kunna nå ut till just din målgrupp, så börjar det bli dags att fundera över hur du faktiskt ska få kläderna till målgruppen rent praktiskt. Är det så att du planerar att lämna över profilkläderna vid kundmöten, i ditt företags monter på mässor och event eller helt enkelt ute på gatan? Ja, det finns sannerligen närmast oändliga möjligheter när det kommer till att dela ut give aways generellt och profilkläder specifikt, och även sättet kläderna delas ut på är förstås någonting som bör övervägas med största tänkbara försiktighet.

Ett väldigt bra och intressant sätt att nå ut med give aways och profilkläder är att skapa en goodiebag, som sedan kan fyllas med en rad olika produkter. På detta sätt har du möjlighet att nå din målgrupp med någonting som känns lite mer exklusivt, och samtidigt får du chansen att inkludera en rad olika produkter och klädesplagg, och du kan därmed med större sannolikhet slå fast att i alla fall någon av produkterna faktiskt kommer att användas. För som vi tidigare konstaterat är det givetvis ingenting annat än en bortkastad investering att dela ut profilkläder som inte kommer att användas.

Även goodiebagen ska givetvis skräddarsys och anpassas för att nå din specifika målgrupp på bästa tänkbara sätt, exempelvis ska även denna samling produkter och klädesplagg passa både säsong, väderlek och specifika preferenser i så stor utsträckning som möjligt. Om du lyckas dela ut en goodiebag som innehåller flera produkter som kommer att vara till användning för en befintlig eller potentiell kund, så kan du vara säker på att du har lyckats vidta en mycket värdefull marknadsföringsåtgärd.

Så, sätt ihop en goodiebag med flera olika produkter och plagg, och dela ut den nästa gång du och ditt företag håller i ett event!